Mai külföld akció: Felejthetetlen nyaralás az egzotikus Vörös-tenger partján, Eilaton

-36%

299 000 Ft helyett:

189 900 Ft

Még {{quantityMax}} van készleten.

 • {{n+1}} db

A legfontosabb tudnivalók

2 fő, 5 nap / 4 éjszaka, Standard szoba

Hotel Americana*** Eilat, Izrael
Alapáras indulási időpontok: 2019. december 02., 09., 2020. január 13. 20., 27., február 03., 10., 17., 24.,  a szabad helyek függvényében.
Feláras indulási időpontok: 2020. március 02., 09., 16., 23., a szabad helyek függvényében.

Repülővel!

Reggelis ellátással!

A szálloda sétatávolságra helyezkedik el a városközponttól és a tengerparttól egyaránt.

 • A csomag tartalma

  - szállást 4 éjszakára, 2 fő részére, kétágyas standard szobában - reggelis ellátást
  - repülőjegyet a Wizzair közvetlen járatával Budapest – Eilat (ETM) – Budapest járatán
  (tervezett menetrend: BUD-ETM: 11:25-16:05, ETM-BUD: 16:40-19:30
  - repülőtéri illetéket
  - 1 db kézipoggyászt (40*30*20 cm, amelynek el kell férnie az ülés alatt)
  - online checkin szolgáltatást

 • Izrael, Eilat

  Izrael a legtöbb ember szemében vallási központként, képeslapra illő fürdőparadicsomként és a világ történelmének egyik fontos helyszíneként él.

  Az ország szent hely a zsidók, a keresztények és a muzulmánok számára is, de nem szabad azt gondolnunk, hogy csak templomok, mecsetek, zsinagógák vannak Izraelben, és az emberek egész nap csak imádkoznak. Természetesen az ország életében óriási a vallások szerepe, ennek ellenére a világi szórakozásokat sem kell nélkülöznünk a nyaralás alatt, hiszen Tel-Aviv mindent tud, amit egy nagyvárosnak tudni kell, a Földközi-, a Vörös- és a Holt-tenger pedig rengeteg sportolási, szórakozási, pihenési lehetőséggel várja a turistát.

  Jeruzsálem modern nagyváros, amelyet az eleven, hús-vér emberek mellett kísértetek és bibliai alakok népesítenek be. Ha jól megszervezzük az utazásunkat, akkor nagyon tartalmasan tölthetjük el az izraeli üdülés idejét.

  Eilat Izrael legdélibb városa. Itt van Izrael kijárata a Vörös-tengerre. Elsősorban fürdőváros. Aki északról a sivatagon át érkezik ide, úgy érzi, mintha egy csodálatos oázisba csöppent volna. 

  Eilat fő látnivalója az öbölben élő rendkívül színes és változatos állatvilág. Eilat kedvelt búvárparadicsom, több búváriskola, tábor is van a környéken. Azok a turisták, akik nem szeretnének a víz alá merülni, üvegfenekű csónakokból figyelhetik meg a színpompás vörös-tengeri halakat, vagy ellátogathatnak Eilat tenger alatti múzeumába, ahol 32 hatalmas akváriumban látható a Vörös-tenger egzotikus élővilága. A halaktól kezdve az óriásteknősökön keresztül a cápákig mindenfajta állat megtalálható itt.

 • Eilat városa

  Eilat Izrael legdélibb városa. Itt van Izrael kijárata a Vörös-tengerre. Elsősorban fürdőváros. Aki északról a sivatagon át érkezik ide, úgy érzi, mintha egy csodálatos oázisba csöppent volna.

  Eilat fő látnivalója az öbölben élő rendkívül színes és változatos állatvilág. Eilat kedvelt búvárparadicsom, több búváriskola, tábor is van a környéken. Azok a turisták, akik nem szeretnének a víz alá merülni, üvegfenekű csónakokból figyelhetik meg a színpompás vörös-tengeri halakat, vagy ellátogathatnak Eilat tenger alatti múzeumába, ahol 32 hatalmas akváriumban látható a Vörös-tenger egzotikus élővilága. A halaktól kezdve az óriásteknősökön keresztül a cápákig mindenfajta állat megtalálható itt.

 • Hotel Americana***

  Az utazók régi kedvence a családias szálloda, amely a tengerparttól kb. nyolcszáz méterre található, a yacht kikötő északi részén. A kétemeletes épület a nagyméretű medencét öleli körbe, amely mellett kényelmes napozóterület található. Sétatávolságban étterem, élelmiszerbolt, bár található, valamint a tengerpart, és a városközpont is pár perc alatt elérhető.

  Szobák: tágas, modern berendezésű, fürdőszobával rendelkező szobák, melyek minibárral, széffel, légkondicionálóval, TV-vel felszereltek. Felár ellenében medencére néző szoba foglalható, melynek berendezése a standard szobáéval megegyező.

  Szolgáltatások: úszómedence napozóterasszal, masszázs, szauna. A tengerparton számtalan vízi sport lehetőség áll rendelkezésre (térítés ellenében).

  Ellátás: reggeli

 • Programjavaslatok

  A programok csak a helyszínen foglalhatók, pontos indulásukról magyar nyelvű képviselőnk ad tájékoztatást. Az alábbiakban megadott árak a helyszínen készpénzben, USD-ben fizetendők.

  JERUZSÁLEM és a HOLT-TENGER
  Egyedülálló lehetőség! Már 3 fő jelentkezése esetén indítjuk a Jeruzsálemi programot, minimum 8 fő jelentkezése esetén viszont magyar nyelvű idegenvezetőt is biztosítunk a kiránduláshoz. Az út során megállunk fürdőzni egyet a Holt-tengernél, majd tovább utazunk Jeruzsálembe, ahol egy hamisítatlan izraeli ebéd után sétálunk egyet az Óváros macskaköves utcáin, majd ellátogatunk a Siratófalhoz, ezt követően az Olajfák Hegyéről csodáljuk meg a több ezer éves várost.
  Részvételi díj: 135 USD / fő (gyerekár 110 USD / fő)

  EIN GEDI NEMZETI PARK és a HOLT-TENGER
  Reggel 8:00 óra körül indulunk Eilatról (a szállodákban lehet kérni „hideg reggeli” csomagot). Körülbelül három órás autóbuszút vár ránk, egy sivatagi pihenőhelyen történő megállással. Útközben érdekes információkat hallhatnak Izraelről és a Holt-tengerről. Déltájban érkezünk meg az Ein Gedi nemzeti-parkba. A nemzeti park megtekintését követően a Holt-tenger partján található, színvonalasan kiépített strandszakaszhoz (Ein Bokek) utazunk, ahol kb. 2-3 órás szabadprogram van, fürdőzési lehetőséggel a Holt-tengerben. Késő délután, a naplemente idejétől függően indulunk vissza Eilat felé, a három órás utat ismét megszakítja egy sivatagi megálló. Késő este érkezünk vissza eilati szálláshelyeinkre.
  Részvételi díj: 100 USD / fő

  MASSADA és a HOLT-TENGER
  Reggel 8:00 óra körül indulunk Eilatról (a szállodákban lehet kérni „hideg reggeli” csomagot). Körülbelül három órás autóbuszút vár ránk, egy sivatagi pihenőhelyen történő megállással. Útközben érdekes információkat hallhatnak Izraelről és a Holt-tengerről. Déltájban érkezünk meg a Masada erődhöz, amely méltóságteljesen uralja a sivatagot. A Masada látogatást követően a Holt-tenger partján található, színvonalasan kiépített strandszakaszhoz (Ein Bokek) utazunk, ahol kb. 2-3 órás szabadprogram van, fürdőzési lehetőséggel a Holt-tengerben. Késő délután, a naplemente idejétől függően indulunk vissza Eilat felé, a három órás utat ismét megszakítja egy sivatagi megálló. Késő este érkezünk vissza eilati szálláshelyeinkre.
  Részvételi díj: 100 USD / fő
  A részvételi díj nem tartalmazza Massada belépődíját, amely gyermekeknek 62 sékel, felnőtteknek 95 sékel. Ez a belépődíj viszont már tartalmazza a hegytetőre vezető kábelvasút díját, a hegytetőn található császári palota maradványainak valamint a hegy aljában elhelyezett múzeum emléktárgyainak megtekintését is.

  KIRÁNDULÁS A VÖRÖS KANYONBAN
  Ha egyetlen szóval kellene leírnunk a világ természeti csodái közé tartozó Eilat melletti Vörös-kanyont, akkor azt mondanánk lélegzetelállító. A szél és a víz együttes munkájának köszönhetően a fantasztikus formák uralta tájban a fizika törvényeit meghazudtolni látszó karcsú, mesébe illő kőalakzatok dacolnak az idővel és a gravitációval. A rövidebb túraút 1,5 óra alatt járható be, míg a hosszabb szakaszra érdemes rászánni 3-3,5 órát. A legmagasabb csúcson található kilátóról beláthatjuk a teljes Eilati-öblöt. A túrát 8 év alatti gyermekekkel nem javasoljuk, mert néhol csak kapaszkodva lehet feljutni a következő pihenőpontig.
  Részvételi díj: 30 USD / fő

  TIMNA PARK
  Fél napos kirándulásunkon a Negev-sivatag déli részén járunk. Első állomásunkon megnézzük a költöző madarak leszállóhelyét, az itt élő gyönyörű flamingókról készíthetünk fotókat. Rövid autózás után bekanyarodunk az Eilat-hegységben megbúvó Timna-parkba. Itt fantasztikus időutazás élményével gazdagodhatunk, láthatjuk Salamon király rézbányáit és a különleges sziklaképződményeket, Salamon Oszlopait. Utunk ezután egy kibucba vezet, ahol megismerkedhetünk a kibuc lakóinak életével, mindennapjaival, majd betérünk egy közeli fűszer kereskedésbe, ahol felfedezhetjük és meg is vásárolhatjuk a mesés keleti fűszereket.
  Részvételi díj: 60 USD / fő

  QUMRAN és a HOLT-TENGER
  Reggel 8:00 óra körül indulunk Eilatról (a szállodákban lehet kérni „hideg reggeli” csomagot). Körülbelül három órás autóbuszút vár ránk, egy sivatagi pihenőhelyen történő megállással. Déltájban érjük el a Qumrani Nemzeti-parkot. A nemzeti park barlangvilága ma a világ talán legismertebb régészeti lelőhelye. Az 1950-es években itt találták meg a qumráni tekercseket. A korabeli idők héber bibliájába bepillantást engedő iratok felfedezése a 20 század egyik legjelentősebb régészeti szenzációjának számít. A Nemzeti Park megtekintését követően a Holt-tenger partján található, színvonalasan kiépített strandszakaszhoz (Ein Bokek) utazunk, ahol kb. 2-3 órás szabadprogram van, fürdőzési lehetőséggel a Holt-tengerben. Késő délután, a naplemente idejétől függően indulunk vissza Eilat felé, a három órás utat ismét megszakítja egy sivatagi megálló. Késő este érkezünk vissza eilati szálláshelyeinkre.
  Részvételi díj: 100 USD/ fő

  TEVEKARAVÁNOK NYOMÁBAN A NEGEV SIVATAGBAN
  A Tömjén útról (Fűszer útról) mindenkinek a sivatagon át baktató tevekaravánok jutnak eszébe és közel is járnak az igazsághoz. Úti célunk ezúttal Avdat, a valamikori Tömjén út egyik kiemelkedő városának romjai, mely igazán kitűnő állapotban vészelte át az évszázadokat. Eilatról kora reggel indulunk a Negev sivatagba. Első megállónk egy kilátó Mitzpe Ramon város szélén, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul elénk a Ramon kráterre. Felfrissülés után tovább megyünk a kősivatagban Avdat irányába, ám az út során lesz bőven látnivaló, hiszen elhaladunk Izrael egyik legnagyobb harckocsizó bázisa mellett, ahol szinte mindig gyakorlatoznak a tankok. Érkezés Avdatba, a romok megtekintése ismertetővel, majd tovább indulunk, hogy megcsodáljuk az En Avdat szurdokot, ahol homokkő kanyon tetején édesvízi forrás fakad, a vízesés és az alatta elterülő tó kellemesen hűsíti az arra járókat. Igény szerint ugyanitt Ben Gurion, Izrael első miniszterelnökének emlékhelyét is meglátogathatjuk. Utunk végén élményekben gazdagon indulunk vissza Eilatra a késő délutáni órákban, egy rövid pihenő beiktatásával.
  Részvételi díj: 100 USD / fő

  PETRA, JORDÁNIA
  Petra évszázadokig elveszett város volt, egészen addig, amíg egy svájci felfedező, Johann Ludwig Burckhardt 1823-ban rá nem bukkant. A sziklák mintha gondolkodnának, és az ember valami elbűvölőt érez, ahogy lesétál a sziklákkal szegélyezett folyosón, melynek végén pompás látvány tárul a látogatók elé. Idegenvezetőnk végigkíséri az úton, amelyen már sokan végigzarándokoltak, és olyan érzésük támad, mintha egy másik világba utaztak volna. Felfedezhetik a sziklába vájt várost, végigsétálhatnak a gáton, a keskeny hegyszoroson, melyet Siq-nek hívnak (egy szent út, tele ősi isteni ereklyékkel); egy kifinomult vízrendszert helyeztek el a hegyszoros minkét oldalán. Sok minden más feltárulkozik Önök előtt, ahogy haladnak a Kincstár felé. A látvány mindenkit megbabonáz. Ahogy elhagyják a Kincstárat egy kőből kifaragott város nyílik meg Önök előtt. Minden a sziklafalba épült – házak, színházak, sírok és épületek homlokzatai. Ahogyan a nap sugarai rávetődnek ezekre az épületekre, és a turisták végigjárják a várost Petra rejtett titkai után kutatva, Önök is megértik, hogy az élet az itt élő emberek számára békés, nyüzsgő és csodálatos volt.
  Menetrend:
  Indulás 07:35 indulás, mindenkit a szállodájánál vesz fel a busz. A határon külön busz vár ránk, idegenvezetővel
  Érkezés Petrára / Ebéd / Indulás vissza Aqabára / Indulás Eilatra
  Részvételi díj: 185 USD / fő
  Valamint a helyszínen személyenként fizetendő jordán vízum 65 USD és izraeli határátlépési illeték 60 USD

 • Felárak, egyéb információk

  Indulási időpontok felára2020. március 2., 09., 16., 23.: 24.900 Ft

  Hosszabbítás felár standard szobában: 39.900 Ft/2 fő/éj                                                 

  3. fő pótágyon: 92.900 Ft/fő  

  Külön kérhető:

  • Választható szolgáltatások: reptéri transzfer magyar nyelvű asszisztenciával: 9.900 Ft/fő oda-vissza
  • Márciusi felár:  24.900 Ft/2 fő
  • Medencére néző standard szoba felár: 39.900 Ft/2 fő feladott poggyász (20 kg): 25 000 Ft / csomag (oda-vissza útra)
  • elsőbbségi beszállás: 12 000 Ft / fő (oda-vissza útra)
  • fix ülőhely felára: 12 000 Ft / fő (oda-vissza útra)
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 750 Ft / fő / nap
  • sztornóbiztosítás: 1,4%

  Vízum információk:
  Magyar állampolgárok a 90 napot meg nem haladó tartózkodás esetén, vízum nélkül léphetnek Izrael területére. Az útlevélnek a hazautazás dátumától számított fél évig még érvényesnek kell lennie.

  Fontos információk:
  Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
  Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!
  A szállodák depozitot kérhetnek, melynek összege változó, de minimum 100 USD.

  Az utazás közvetítője az Utazom.com utazási iroda. A befizetés történhet személyesen vagy átutalással az utazási irodának.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az akciós ajánlat csak abban az esetben érvényes, ha 
  - a megrendelést követő munkanapon (12 órától) adategyeztetés céljából felveszi a kapcsolatot az utazási irodával, illetve
  - a megrendelést követően 5 munkanapon belül megtörténik a befizetés!

Válasszon kiegészítő termékeket:

Tegye kosárba a fenti akciós csomagot, ezután választhat hozzá felárat a kosárban lévő kiegészítő termékeink közül.

 • 92 900 Ft

  Izrael, egy 3. személy pótágyon, 4 éjre

  A kiegészítő termék megvásárlásával egy 3. személy utazása, reggelis ellátása és szállása biztosított, 2 felnőttel egy szobában, pótágyon történő elhelyezéssel, 4 éjszakára. Egy szobában maximum 1 db pótágy elhelyezése lehetséges.


  {{tmpQuantity*92900 | number}} Ft
  Egységár:
  92 900 Ft

 • 24 900 Ft

  Izrael, 2020. márciusi indulások felára, 2 fő

  A kiegészítő termék megvásárlásával 2020. márciusi indulási időpont választható, 2 fő részére


  {{tmpQuantity*24900 | number}} Ft
  Egységár:
  24 900 Ft

Top