Voucher információk

Mi az a voucher?
A voucher az a dokumentum, tanúsítvány, amelynek átadásáért cserébe a rajta jelzett szolgáltatás, előny, kedvezmény vagy egyéb érték kapható.
A Csak1Nap.hu által kiállított voucherek mind egyedi azonosító- és sorszámmal, időbélyeggel, és biztonsági kódszámmal ellátott utalványok, így azok fizetőeszköznek minősülnek.

Mit jelent az e-voucher kifejezés?
Az e-voucher a voucher elektronikus úton megküldött formája. Ezt a fizetést követően küldjük meg önnek e-mailben, melyet PDF formátumban tölthet le.

Mi a teendőm abban az esetben, ha az általam megvásárolt vouchert ajándékba szeretném adni?
Utalványaink nem névre szólnak, illetve összeg sem szerepel rajtuk, így szabadon átruházhatóak, elajándékozhatóak.

Vásárolhatok több vouchert is? Ezeket felhasználhatom egymás után is?
Természetesen semmi akadálya annak, hogy több vouchert rendeljenek meg, és ezeket akár egymás után fel is használják. Kérjük, erről az időpont foglalásakor egyeztessen a szállodával!

A voucher átvételi módjai, a kiszállítás
Az átvételi módok közül kiválaszthatja azt, amely önnek legjobban megfelel.
• Házhoz szállítás: Futárszolgálattal történő kiszállítás, mely felár ellenében vehető igénybe. Termékeknél a terméket biztosító partnerünk küldi ki a csomagot. Partnerünk elérhetőségeit a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben találja meg! Voucherek esetében webáruházunk elérhetőségein érdeklődhet az átvételről.
• E-voucher: Az utalványt a fizetést követően (a fizetés módjától függően 1-6 munkanapon belül) e-mailben fogja megkapni tőlünk, melyet PDF formátumban tud letölteni. A letöltött és ön által kinyomtatott voucher egyenértékű az általunk futárral kiszállított utalvánnyal!
• Csomagponton történő átvétel: Futárszolgálattal történő kiszállítás, mely felár ellenében vehető igénybe. A megrendelést követően 5 munkanapon belül átadásra kerül a voucher a GLS futárszolgálatnak, aki a depoba szállítást követően 24 órán belül a kiválasztott csomagpontra szállítja a vouchert. Erről SMS-ben értesíti a vásárlót.

Melyik futárszolgálattal küldik ki a vouchert?

GLS Hungary Kft
Ügyfélszolgálat H-P: 7:00-20:00
Telefonszám: +36 1 802-0265, +36 20 890-0660
E-mail: info@gls-hungary.com
Székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Adószáma: 12369410-2-44


Top