Ügyfélszolgálat

Mikor érem el ügyfélszolgálatukat?
E-mailt a nap 24 órájában küldhet nekünk a  címre. Telefonon és chat-en munkanapokon 8:00 és 18:00 között állunk rendelkezésükre. Személyes ügyfélszolgálatunk munkanapokon 13:00 és 18:00 között várja önöket (1033 Budapest, Kórház u. 6-12. )

Van-e lehetőségem személyesen felkeresni Önöket?
Természetesen. Várjuk ügyfélszolgálati irodánkban Budapesten, a III. kerületben, amely a Flórián tér és a Szentlélek tér felől is könnyen megközelíthető.
A személyes átvétel során lehetőség van készpénzzel történő fizetésre. Természetesen a webáruházban kínált fizetési lehetőségek (OTP, MKB, K&H SZÉP kártya, bankkártya) itt is rendelkezésre állnak.
Irodánkban csak az aznapi szállás ajánlatok voucherei vásárolhatóak meg, korábbi ajánlatokból itt sem lehet rendelni. A kiválasztott szállás ajánlatot a csak1nap.hu webáruházban lehet megrendelni! Amennyiben már megvásárolta online webáruházunkban termékét, úgy irodánkban személyesen kézbesítési díj nélkül átveheti voucherét.
A belföldi és egyes külföldi szállás voucherek mellett a webáruházban kínált termékekre is tudunk megrendelést felvenni irodánkban. A megrendelt termékek is átvehetőek itt személyesen, kézbesítési díj nélkül, amenyiben a személyes átvételt választotta, és átvételi helyként ügyfélszolgálati irodánk volt megjelölve.
Cím: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12. földszint
Nyitva tartás: Munkanapokon hétfőtől péntekig 13:00 - 18:00 óra között. ünnepnapokon, szombaton, vasárnap zárva vagyunk!

Top