Hasznos információk a csomagpontos átvételről

Mikortól átvehető a csomag?
Tele-For Médiaszolgáltató által forgalmazott termékek esetében az oldalon leadott megrendeléseket a megrendelést követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére, akik azt az átadást követően (24 órán belül) kézbesítik a megjelölt csomagpontra, melyről SMS-t küldenek. A csomag az SMS megérkezését követő 24 óra elteltével vehető át.


Kapok értesítést, ha a megrendelésem megérkezik a csomagpontra?
Természetesen, a futárszolgálat értesíti Önt a kézbesítésről, illetve a 3. munkanapon ismételten jelzi Önnek, amennyiben az áru még a csomagponton van.
(2018.04.01-től a beérkezést követő 2., illetve a 4. napon érkezik a vásárlók részére az emlékeztető e-mail.)


Hogyan értesítenek, ha megérkezett a csomag?
A címzettek SMS-ben kapnak tájékoztatást, így érdemes mobilszámot megadni a megrendeléskor! A csomag az SMS megérkezését követő 1 munkanap (hétvégén is nyitva tartó átvételi pont esetében 24 óra) elteltével vehető át.


Meddig vehető át a megrendelésem a csomagponton?
Megrendelése legfeljebb 5 munkanapon keresztül vehető át az értesítést követően (a csomagpont nyitva tartásától függően 5 napon, tehát akár szombaton és vasárnap is).


Hogyan történik az átvétel?
Az átvételhez szükséges, hogy a csomagponton a megrendelő érvényes személyi okmánnyal azonosítsa magát.


Mi történik, ha nem veszik át?
A csomag visszaszállításra került a Tele-For Médiaszolgáltató Kft-hez, a megrendelés törlésre kerül.


Mivel fizethetnek a csomagpontokon?
Az összes csomagpontban készpénzzel lehetséges a fizetés, de egyes üzletekben (Pátria, Cromax) bankkártyát is elfogadnak.

Top