Hasznos információk a csomagpontos átvételrőlGLS csomagpont


Tele-For Médiaszolgáltató által forgalmazott termékek esetében az oldalon leadott megrendeléseket a megrendelést követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére, akik azt az átadást követően (24 órán belül) kézbesítik a megjelölt csomagpontra, melyről SMS-t küldenek. A csomag az SMS megérkezését követő 24 óra elteltével vehető át.

Természetesen, a futárszolgálat értesíti Önt a kézbesítésről, illetve a 3. munkanapon ismételten jelzi Önnek, amennyiben az áru még a csomagponton van.
(2018.04.01-től a beérkezést követő 2., illetve a 4. napon érkezik a vásárlók részére az emlékeztető e-mail.)

A címzettek SMS-ben kapnak tájékoztatást, így érdemes mobilszámot megadni a megrendeléskor! A csomag az SMS megérkezését követő 1 munkanap (hétvégén is nyitva tartó átvételi pont esetében 24 óra) elteltével vehető át.

Megrendelése legfeljebb 5 munkanapon keresztül vehető át az értesítést követően (a csomagpont nyitva tartásától függően 5 napon, tehát akár szombaton és vasárnap is).

Az átvételhez szükséges, hogy a csomagponton a megrendelő érvényes személyi okmánnyal azonosítsa magát.

A csomag visszaszállításra került a Tele-For Médiaszolgáltató Kft-hez, a megrendelés törlésre kerül.

Az összes csomagpontban készpénzzel lehetséges a fizetés, de egyes üzletekben (Pátria, Cromax) bankkártyát is elfogadnak.

Csomagpont átvételre kizárólag Magyarország területén van lehetőség.
FoxPost csomagpont

Tele-For Médiaszolgáltató által forgalmazott termékek esetében az oldalon leadott megrendeléseket a megrendelést követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére, akik azt az átadást követően (48 órán belül) kézbesítik a megjelölt csomagpontra.

A Foxpost a raktárba érkezéskor e-mail üzenetben értesíti a vásárlót arról, hogy csomagja fog érkezni, melyben egy csomag azonosítószámot, és egy link segítségével nyomon követhető a megrendelt termékek státusza.

Amint a csomag megérkezik a csomagpontra, a vásárlót sms-ben értesítik erről.

A csomag 3 napig vehető át az automatából.

A csomagpontra érkezést követően a Foxpost e-mailben és sms-ben is elküldi az átvételhez szükséges kódokat a vásárlónak.

A csomag visszaszállításra került a Tele-For Médiaszolgáltató Kft-hez, a megrendelés törlésre kerül.

A Foxpostos termék rendeléseket előre fizetéssel vagy az automatánál bankkártyával tudják kifizetni a vásárlók.

Csomagpont átvételre kizárólag Magyarország területén van lehetőség.


Top