Regisztráció és hírlevél

Regisztráció az oldalon

Szükséges-e regisztráció a megrendeléshez?
Nem, oldalunkon a regisztráció kihagyásával is lehet vásárolni. Javasoljuk azonban azon vásárlóinknak, akik nem szeretnének minden egyes megrendeléskor minden adatot újra kitölteni, hogy regisztráljanak nálunk - gyors és egyszerű, ráadásul csupán egy jelszó megadásával több, mint a regisztráció nélküli vásárlás.

Hogyan regisztrálhatok?
Az oldal tetején található „Regisztráció” menüpontra kattintva teheti meg. Ekkor meg kell adnia Személyes és Szállítási adatait, illetve azt, hogy melyik kategória hírlevelére szeretne feliratozni.

Hogyan tudom a regisztrációkor megadott adataimat módosítani?
Adatai módosításhoz lépjen be oldalunkra, majd az oldal tetején kattintson nevére! Itt a „Személyes adatok, szállítási és számlázási cím” lapfülön tudja megváltoztatni a kiválasztott adatokat.

Meg tudom-e változtatni a regisztrációhoz tartozó e-mail címemet?
Mivel a regisztráció e-mail címhez kötött, ezért ezt nem lehetséges megváltoztatni.

Hírlevél

Hogyan tudok feliratkozni hírlevelükre?
A főoldalon lent, termékeink után az utolsó „dobozban” találja a feliratkozási lehetőséget. Adja meg a szükséges adatokat, és felvesszük önt a kiemelt felhasználóink listájára. így mindenkinél hamarabb értesülhet legjobb akcióinkról!

Szeretne leiratkozni hírlevelünkről?
Amennyiben nem regisztrált felhasználónk, úgy hírlevelünkben talál erről további információt. Regisztrált felhasználóként a nevére kattintva, majd a Hírlevél feliratkozások lapfülön teheti ezt meg, ha egyik témát sem választja ki.

Top