Fizetési módok

A fizetési mód függ az átvételi módtól. A fizetési folyamat során csak azok közül a fizetési és átvételi lehetőségek közül választhat majd, amelyek az ön kiválasztott termékéhez elérhetőek. Házhoz szállítás esetén például online is, de a futárnak készpénzzel is fizethet. Csomagpontra történő szállítás esetén készpénzzel, bizonyos átvevőpontok esetén bankkártyával is fizethet. Lehetőség van a vásárlás során előre fizetésre is. Fizetési módokról bővebben a fizetési folyamatban, illetve ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat!


Vásárlás utolsó lépése
Ennél a pontnál ellenőrizheti a megadott adatokat! Ha online fizetési módot választott, oldalunk átnavigálja a banki fizetőfelületre. Kérjük, ilyenkor ne zárja be az oldalt, és ne nyomja meg a böngésző „Vissza” gombját! A csak1nap webáruház a OTP Bank Internetes Kártyaelfogadó rendszerét használja. Az itt megadott kártyaadatokat webáruházunk nem látja, azokat kizárólag a bank kezeli. Figyelem! A megrendelést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha meg is kezdi a fizetést! Online fizetés és e- voucher kombinációja esetén néhány percen belül megérkezik önhöz e-mailben a megvásárolt utalványa!


Fizethetem SZÉP kártyával a külföldi utazást?
Sajnos, nem. Belföldi utazásszervezőként, kizárólag belföldi utazásokhoz tudjuk elfogadni a SZÉP kártya Szálláshely alszámláját.


Hogyan módosíthatok a megrendelésemen?
Megrendelésének módosítását kérheti (termék rendelése esetén legkésőbb a következő munkanapon 10:00-ig, vagy azt követően a megrendelés után a visszaigazoló emailben kiküldött szállítói elérhetőségeken) e-mailben, vagy telefonon is ügyfélszolgálatunk elérhetőségein. Ne felejtse el megadni 8 jegyű azonosítókódját, hogy mihamarabb segítségére lehessünk!


Hogyan töröltethetem a megrendelésemet?
Megrendelésének törlését a megrendelés napjától számított 8 naptári napon belül kérheti (termék rendelése esetén legkésőbb a következő munkanapon 10.00-ig, vagy azt követően a megrendelés után a visszaigazoló emailben kiküldött szállítói elérhetőségeken) e-mailben, vagy telefonon is ügyfélszolgálatunk elérhetőségein. Ne felejtse el megadni 8 jegyű azonosítókódját, hogy mihamarabb segítségére lehessünk! Meddig tudom megrendelni az általam kiszemelt terméket/szolgáltatást? Ajánlataink csak egy napig, 00:00-tól 24:00-ig érvényesek, így a napi akciókat kizárólag ebben az időintervallumban tudja megrendelni. Kérjük, ne hagyja az utolsó pillanatra rendelését! Ajánlatainkat akár út közben, mobil készülékein is megtekintheti - vagy akár meg is rendelheti!


Miért kell kifizetni a megrendelést követően az utazásokat?
Mivel a szállodák csak abban az esetben tudnak fenntartani helyeket az akciós áron, amennyiben azt a vásárlástól számított maximum 5 munkanapon belül megtérítik.


Nem kaptam meg a megrendelésről a visszaigazolást. Mi a teendő?
A megrendelés jóváhagyását követően, tehát sikeres megrendelés esetén rendszerünk néhány percen belül automatikusan kiküldi a visszaigazolást a rendelés folyamán megadott e-mail címre. Kérjük, mindig ellenőrizze, hogy azt helyesen írta-e be! Néhány esetben a levelezőrendszerek automatikusan a Spam / Levélszemét mappába kézbesítik tévesen az üzeneteket, így érdemes ezeket a fiókokat is ellenőrizni! Amennyiben mégsem kapja meg a visszaigazolást, megrendelése sikertelen volt - kérjük, ismételje meg a rendelést!


Külföldről szeretnék rendelni. Megtehetem ezt?
Természetesen külföldről is megvásárolhatják utazási akcióinkat. Ez esetben az utalványokat banki átutalással fizethetik, mely átutalás beérkezését követően 3 munkanapon belül, e-mail formájában küldjük ki Önöknek a megrendelt vouchert.
Termékeink külföldi címre történő kiszállítására a alábbi országokba előre fizetési móddal van lehetőség:


Belföldi utazási ajánlat fizetése banki átutalással, befizetéssel

Kérjük, hogy a rendelés végösszegét a Csak1nap webáruház üzemeltetőjének,
a Telefor Kft-nek, az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett számlájára, a megrendelést követően maximum 5 munkanapon belül utalja át.
A hotelek csak ennek teljesítése mellett tudják fenntartani vásárlóink részére a szálláshelyeket az akciós ajánlat szerint.


Kérjük, hogy a közlemény rovatba csak a 8 jegyű rendelésének azonosítóját írja be!

Az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett bankszámlánk adatai:
Kedvezményezett: Tele-For Kft
Számlaszám: 11703006-25960822-00000000
Székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Swift: OTPVHUHB (csak külföldi bankszámláról indított utalás esetén szükséges)

Top